Bgreen It Sedumbakker 900X900px 1

Referenceprojekter - BGreen-it SEDUMBAKKER

Vores sedumbakker er et alt-i-ét system med alle komponenter samlet i ét produkt: Dræn- og vandreservoir, speciel letvægtsjordsubstrat og et færdigt sedumplantedække.

Sedumbakkerne udlægges nemt og hurtigt på tagmembranen, hvor bakkerne stødes op mod hinanden og giver et færdigetableret grønt tag i én arbejdsgang.

Sedumbakkerne anvendes på tage med hældning fra 0 - 30o. De er ideelle på tage, der kun kan klare begrænset vægt, men hvor der også ønskes en høj artsvariation.

Sommerhus i Fårevejle

 • Ejerne af sommerhuset i Fårevejle havde længe ønsket sig et grønt tag, der kunne beskytte tagmembranen, men også være med til at holde sommerhuset køligt, når solens stråler har magten.

  Med BGreen-it Sedumbakker blev ønsket til virkelighed på bare én formiddag. Med en læggehastighed på ca. 40 m2 i timen pr. mand, blev det 150 m2 let skrånende tag dækket med sedumbakker i løbet af få timer. Udover at det er meget hurtigt at etablere et grønt tag med sedumbakker, så forekommer der et minimalt spild af materialer i forhold til et klassisk flerlagssystem.

  Som afslutning mod tagrenden svejses en KLB kantliste fast på det underliggende tagpap. Dette kan gøres både ved traditionel fuldsvejsning eller med en selvklæbende tagpapstrimmel.

  Tegningseksemplet herunder viser, hvorledes BGreen-it Sedumbakker fastholdes på 10 – 25o skrå tage ved hjælp af påsvejste støtteprofiler. På tage med hældninger under 10o kan man undlade støtteprofiler.

  Anlægsår: 2016

  System: BGreen-it Sedumbakker

  Entreprenør:

Salling Rooftop, Ar

 • Salling ROOFTOP er en ny spektakulær tagterrasse på toppen af stormagasinet Salling i centrum af Aarhus. Tagterrassen kan benyttes af Sallings kunder som et lækkert rekreativt område, og er bygget op som et stort byrum med grønne områder af sedumbakker, caféområder og opholdssteder på toppen af Aarhus.

  I tæt samarbejde med entreprenøren, N. Buus & Co, har BG Byggros projekteret og leveret DiaDrain drænplader og BGreen-it Sedumbakker. DiaDrain drænpladerne virker både drænende og vandholdende.

  Anlægsår: 2017

  System: BGreen-it Sedumbakker

  Entreprenør: N. Buus & Co.

Østeråparken, Aalborg

 • Boligbyggeriet Østeråparken i Aalborg er et spændende etagebyggeri på grænsen mellem by og park i Aalborg. Etagebyggeriet er en del af byfornyelsen i Aalborg centrale bydele omkring byens gamle vandvej Østerå.

  Gennem hele projektet har grønne og bæredygtige løsninger være centrale omdrejningspunkter. Derfor har man valgt, at toppen af bygningerne skal beklædes med grønne sedumtage med små grønne og gule sukkulenter. De grønne sedumtage er ikke bare er en fryd for øjet, de har også en praktisk funktion hvor de opsamler store mængder regnvand.

  Byggros har, i tæt samarbejde med Buus Anlægsgartner A/S , projekteret og leveret BGreen-it Sedumbakker til projektet.

  Anlægsår: 2018

  System: BGreen-it Sedumbakker

  Entreprenør: Buus Anlægsgartner A/S​​​​​​​

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.