Skimmelsvamp 900X900px 2

Hvordan fjerner man skimmelsvamp?

Der findes en række produkter og metoder til at fjerne skimmelsvamp

Der findes en række forskellige metoder til at bekæmpe og fjerne skimmelsvamp. Valg af den rigtige metode afhænger i høj grad af, hvor omfangsrigt angrebet er, og hvilket materiale der er angrebet af skimmelsvamp.

Lette angreb af skimmelsvamp

Ved lette skimmelangreb på små afgrænsede områder i huset, som f.eks. badeværelsesfliser og fuger, vindueskarme og des lignende, kan man oftest komme skimlen til livs ved at vaske området med alm. sæbevand.

Vi anbefaler, at du benytter desinficerende midler som Rodalon, der dog kun bør bruges i begrænset omfang på små områder - max. 30x30 cm, eller Protox Hysan, der er et effektivt og brugervenligt skimmel- og lugtfjerningsmiddel.

Efter afrensning anbefaler vores eksperter, at der benyttes forebyggende midler, som f.eks. Protox Skimmel for at forebygge fremtidige angreb.

Større og mere kritiske angreb

Ved større og mere alvorlige angreb af skimmelsvamp er der ofte behov for mekanisk fjernelse af de angrebne materialer som f.eks. tapet, isoleringsmateriale eller gipsplader​. Her kan skimmelsvampen ikke fjernes ved afvaskning.

Få professionel hjælp til fjernelse af skimmelsvamp
Nedrensning og sanering efter større skimmelsvampeangreb er ikke en gør-det-selv opgave. I situationer med alvorligt angrebne vægge, er det vigtigt at få professionel hjælp. Vi anbefaler, at du kontakter vores tekniske konsulenter på 59489000 eller info@byggros.com.

Oplever du gener med skimmelsvamp, er det vigtigt, at du finder præcis den løsning, du skal bruge for at komme skimmelsvampen til livs.

Protox 500 Ml

Se vores udvalg af midler til bekæmpelse af skimmelsvamp

Hvad er skimmelsvamp?

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.