Vejbygning - konstruktionsløsninger

Vi er førende leverandører indenfor anlægsteknik med mere end 30 års erfaring

- i løsninger til jordarmering og stabilisering i forbindelse med vejbygning.

Vi tilbyder professionelle løsninger, der giver reelle og attraktive besparelser i omkostninger og tid, og som tager mest mulighed hensyn til miljøet.  

  • Hos os får du et team af professionelle rådgivere og konsulenter, som gerne hjælper med at udvikle produktspecifikke løsninger, der passer til dine behov. Vi laver også gerne et komplet konstruktionsdesign til netop dit projekt.

    Vores sortiment af innovative anlægstekniske produkter er skabt gennem vores erfaring med hundredevis af projekter udført i mange forskellige klimatiske forhold og jordtyper i Danmark, Sverige og Norge. Derfor kan vi give dig en unik vejledning og vurdering af, hvordan du anvender vores produkter og løsninger, så du opnår det bedste og mest økonomiske slutresultat.

    Når vores team bliver involveret allerede i den indledende fase, kan vi hjælpe dig med at spare både tid og penge gennem udvikling af løsninger. Vi kan vurdere, om det kan gennemføres ved brug af vores produkter eller systemer og give vejledende budgetomkostninger til at gennemføre dit projekt bedst muligt.

  • I de fleste anlægsopgaver skal der flyttes jord og anvendes fyldmaterialer. Det indebærer typisk en del transport. Når vi udarbejder løsninger til vejkonstruktion, har vi altid fokus på, at opgaven skal løses med mest muligt hensyn til miljøet.

    Derfor anvender løsningen, så vidt det er muligt, tilstedeværende eller genindvundet fyldmateriale. Ved brug af fyld fra pladsen til armering, minimeres tilkørsel og dermed reducerer vi forureningen i forbindelse med transport.

Beskrivelser og guides til vejbygning og stabilisering af bund og skrænter.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.