Regnvand i byer

Regnvandsløsninger tænkes ind allerede i planlægningsfasen

Alle i byggeriet er blevet bevidste om, at det er nødvendigt at håndtere de større mængder regnvand, som vil komme i fremtiden. Landets kommuner, byplanlæggere, arkitekter og ingeniører ved, at klimaforandringerne bliver en gradvist større udfordring for menneskers levevilkår og byernes udvikling.

​​​​​​​Især har ekstreme vejrforhold, som for eksempel skybrud, voldsomme følger for vores byer og boligområder. Derfor ser vi flere og flere byfornyelser, hvor løsninger til regnvandshåndtering er tænkt ind allerede i planlægningsfasen.

Vi er en naturlig samarbejdspartner, når regnvandet skal håndteres

Med fokus på, at regnvandet er en ressource, har vi udviklet en lang række konkrete præfabrikerede løsninger, der håndterer vandet i dets naturlige miljø. Vores regnvandsløsninger er med til at skabe nye grønne områder og øget biodiversitet i byen.

Regnvandsløsningerne er fleksible og kan designes og tilpasses, både arkitektonisk og funktionelt, så de kan installeres under stort set alle belægninger og i alle områder og bebyggelser. Løsningerne kan anvendes sammen eller individuelt, alt efter dine behov, og de kan optimeres til det enkelte projekt.

Vi har knowhow til at håndtere regnvandet gennem hele kæden

Vi har eksperter, der har arbejdet med projektspecifikke regnvandsløsninger gennem mere end 20 år. Vi har komponenter, løsninger og knowhow til at sammensætte og udvikle unikke, banebrydende og dokumenterede regnvandsløsninger, der skaber maksimal værdi gennem hele kæden – fra overflade til recipient.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.