Dataskyddsförordningar

Databeskyttelseserklæring og samtykke til anvendelse af data hos www.byggros.com

Vi overholder de lovmæssige bestemmelser ved behandlingen af dine personfølsomme oplysninger, og vil gerne her informere dig om vores indsamling og anvendelse af data.

Den efterfølgende databeskyttelseserklæring forklarer dig, hvilke oplysninger om dig der indsamles på vores webside, og om hvilke af disse data vi behandler på hvilke måder, og hvem du kan henvende dig til, hvis du har spørgsmål, vil vide hvad vi har liggende eller hvis du vil have dine persondata slettet.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne sælge dig varer og levere varerne til dig. Som registreret har du altid ret til at få dine oplysninger slettet. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til bfc@byggros.com. Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives dit navn, din adresse og dit telefonnummer til GLS eller Danske fragtmænd eller postNord i forbindelse med afsendelse af de varer du har købt.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.