Ventilator

Centrale ventilationsanlæg - TriaAir Jupiter

Specialdesignede ventilationsaggregater til erhvervsbygninger, kontorer, boliger og institutioner

Når du installerer et effektivt TriaAir Jupiter centralt ventilationsanlæg giver det et sundere og bedre indeklima.

TriaAir Jupiter er et højteknologisk ventilationsanlæg med høj energieffektivitet, lang levetid, minimerede driftsomkostninger, nem produktion og med fuldautomatiske egenskaber.

Fleksibelt design og høj effektivitet

Ventilationsanlæggene er fleksible modulopbyggede ventilationsløsninger med høj energieffektivitet og fuldautomatiske egenskaber, og så kan de designes både med og uden afkøling.

Systemet udmærker sig i kraft af kabinettets design og panelkonstruktion, ventilationsanlæggets udvælgelsesprogram og det høje niveau på de tekniske værdier. TriaAir Jupiter ventilationsanlæg er produceret i overensstemmelse med de gældende europæiske standarder og iht. DS/EN 1886

Brugervenligt display og individuel tilpasning

TriaAir Jupiter ventilationsanlæggene er udstyret med et højteknologisk automatisk kontrolsystem, der sikrer optimal regulering af indeklimaet og en effektiv energiudnyttelse.

Det enkle og brugervenlige TriaAir display giver mulighed for at individuel tilpasning af tid og specifikationer. Displayet har samme brugerflade for små, mellemstore og store anlæg, og ventilationsanlægget kan tilkobles et CTS-system.

Anlæggenes omfattende styremuligheder og tilbehør giver mulighed for at skræddersy anlæggene, så de passer perfekt til brugernes unikke behov.

Kvalitetscertifikater

  • GOST-certifikatet angiver, at produktkvaliteten er i overensstemmelse med gældende regler i de lande, der er underlagt den europæiske toldaftale.

    Jupiter ventilationsanlæg er blevet vurderet som værende berettiget til dette certifikat med hensyn til såvel dets tekniske egenskaber som produktionskvalitet.

  • Det er en indikator for, at produktet er bæredygtigt i henhold til gældende tyrkiske standarder med hensyn til såvel tekniske egenskaber som produktionsmetoder. Jupiter ventilationsanlæggets egenskaber betyder, at anlægget er berettiget til at modtage dette certifikat.  

  • Ce-mærkningen er en vigtig indikator, men ikke et endeligt bevis, for, at et produkt overholder EU’s sundheds-, sikkerheds- og miljøbeskyttelsesdirektiver og -forordninger.

  • Den færdige produktkvalitet er direkte relateret til det faktum, at alle processer, der påvirker produktionen, kan designes, måles og spores. På grundlag heraf modtog BSK ISO 9001-certifikater i 2007. ISO 9001 er et internationalt kvalitetsstyringssystem, som sikrer, at der udvikles en kvalitetsstruktur.

    ISO 9001 sikrer desuden øget driftseffektivitet og konsekvent styring af rentabilitet, hvor omkostninger holdes under kontrol, og hvor tilfredsheden hos alle interessenter øges og bevares.

  • TriaAir Jupiter ventilationsanlæg er certificeret af Eurovent. Certifikatet garanterer, at produktet er testet af Eurovents uafhængige kontrol. Produktet gennemgås, så de tekniske specifikationer og designkriterier lever op til de europæiske standarder for ventilationsanlæg.

Kontakt vores tekniske konsulenter