Ventilator

Centralt ventilationanlæg - TriaAir J Prime

Ventilationsanlæg med varmegenvinding til erhvervsbygninger, kontorer, boligbyggerier og institutioner

Når du installerer et effektivt J Prime centralt ventilationsanlæg med varmegenvinding, giver det et sundere og bedre indeklima. En løsning med et J Prime centralt ventilationsanlæg sikrer en lang række indeklimafordele, såsom bedre indeklima samt trivsel.

  • J Prime serien fås i 11 størrelser, fra 500 til 20.000 m3/h. Anlæggene er designet til anvendelse i mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutioner samt boligbyggerier. J Prime fås med henholdsvis rotor eller modstrømsveksler og findes med eller uden køle- og varmeflade.

  • Varmegenvindingsenheden reducerer den energi, der kræves til at opvarme eller afkøle bygningen. J Prime bruger varmevekslere med høj termisk effektivitet til at genindvinde op til 90 % af udblæsningsvarmen i ventilationssystemet. Det forbedrer både  energieffektiviteten og luftkvaliteten i bygningen markant.

    TriaAir J Prime er et højteknologisk ventilationsanlæg med høj energieffektivitet, lang levetid, minimerede driftsomkostninger, nem produktion og med fuldautomatiske egenskaber. Systemet udmærker sig i kraft af kabinettets design og panelkonstruktion, ventilationsanlæggets udvælgelsesprogram og det høje niveau på de tekniske værdier. TriaAir J Prime ventilationsanlæg er produceret i overensstemmelse med de gældende europæiske standarder og iht. DS/EN 1886

  • J Prime ventilationsanlæg er modulopbyggget og kan udbygges med både varme og køleflade. Derudover leveres anlægget med indstillelige fødder som standardudstyr. Dette gør det nemt at installere anlægget i niveau.

    Anlæggenes omfattende styremuligheder og tilbehør giver mulighed for at skræddersy anlæggene, så de passer perfekt til brugernes unikke behov.

  • Vi har samlet oversigten over vores J-prime anlæg på webshoppen bgflux.com. Se dem og hent tekniske data her:

    www.bgflux.com

Kontakt vores tekniske konsulenter