Ventilator

Centrale ventilationsanlæg fra TriaAir

Centrale ventilationsaggregater til boligventilation og erhvervsbyggeri

Med et centralt ventilationsanlæg fraTriaAir serien får du ventilationsaggregater, der er designet til at håndtere ventilation i stor målestok og ventilere forskellige lokaler i samme bygning.

Anlæggene er designet til kommerciel anvendelse i mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutioner.

  • J Prime fås i størrelser fra 500 til 20.000 m3 friskluft pr. time, mens de store Jupiter-anlæg spænder fra 5.500 til 100.000 m3 friskluft pr. time.

    TriaAir Jupiter og TriaAir J Prime ventilationsaggregaterne er derfor ideelle, når der skal skabes et godt indeklima i store ejendomme, skoler, boligkomplekser, hoteller, museer, etagebyggerier, lufthavne, indkøbscentre, kontorer, erhvervsbyggerier, kommunale bygninger og sportshaller.

  • TriaAir Jupiter ventilationsanlæggene er udstyret med et højteknologisk automatisk kontrolsystem, der sikrer optimal regulering af indeklimaet og en effektiv energiudnyttelse.

    Det enkle og brugervenlige TriaAir display giver mulighed for at individuel tilpasning af tid og specifikationer. Displayet har samme brugerflade for små, mellemstore og store anlæg, og ventilationsanlægget kan tilkobles et CTS-system.

  • Ventilationsløsningerne udmærker sig specielt i kraft af kabinettets design og panelkonstruktion, ventilationsanlæggets udvælgelsesprogram og det høje niveau på de tekniske værdier.

    Ventilationsanlæggene er produceret i overensstemmelse med de gældende europæiske standarder og iht. DS/EN 1886.​​​​​​​

Centrale ventilationsløsninger fra TriaAir

Kontakt Billede Lysgraa

Er du i tvivl? Kontakt os i dag

Vi hjælper gerne med rådgivning og dimensionering af dine ventilationsbehov.

Kontakt vores tekniske konsulenter