Solstråle

Monteringssystem til STI Solar solfangere

Det er nemt at fastgøre STI solfangere til tage samt vandrette og lodrette flader

STI Solar monteringssystem til solvarme er et komplet præfabrikeret system, der passer til alle former for montering af solvarme, f.eks. på et allerede eksisterende tag, i et nybygget tag eller på lodrette og vandrette flader.

Komponenterne fremstilles af materialer af høj kvalitet, der garanterer en lang levetid på monteringskonstruktionen. Det er de samme komponenter, der anvendes uanset hvor solfangerene skal placeres.

 • Montering Paa Taget
  Montering oven på taget er at foretrække, når solvarmeanlægget skal installeres på et allerede eksisterende tag.
  Monteringen af solvarmeanlægget sker med specielle tagkroge, som er nemme at montere, og som modstår selv store vindbelastninger. En særlig profil betyder, at solfangeren kan monteres hurtigt og effektivt.
 • Montering I Taget
  Denne løsning er især anvendelig, når taget udskiftes ved samme lejlighed. Solfangerne kan som et led i byggeprocessen intergreres flot i selve taget.
  De præfabrikerede pladeindfatninger har vist sit værd gennem flere år. De opfylder alle krav til tæthed, nem montering, harmonisk integration samt udluftning af solfangerfeltet.
 • Solvarme Vandrette Flader 900X900px Alle

  Når solfangerne skal monteres på flade tage eller andre vandrette overflader, samles komponenterne til et skråstativ. Skråstativerne fastgøres ved hjælp af fastgørelsesankre eller ved hjælp af modvægte fra betonklodser.

 • Solvarme Lodrette Flader 900X900px Alle

  Komponenterne samles til et skråstativ, som anvendes, når solfangerne ønskes opsat på en facade eller på et rækværk. Stativet boltes fast på stedet.

Solstråle

Download magasin om STI solvarmeanlæg

Solvarmeanlæg Guide til solvarmeanlæggets størrelse, sammensætning og installation

Kontakt vores tekniske konsulenter