Solstråle

Solfangere – en økonomisk investering med lang levetid

Solfangere – Lodrette og vandrette solvarmepaneler

Det er solfangerne, som optager solenergien, så det er vigtigt, at vælge nogle, der er effektive, for jo mere de kan producere, jo mindre skal du bruge på supplerende varmesystemer.

Solens stråler er vedvarende og gratis, så det koster i princippet ikke noget at anvende solvarme. Det betyder, at prisen er den investering, der bliver gjort på solfangere og komponenter til selve solvarmeanlægget. Så din investering er hurtig tjent ind, hvis du i forvejen bruger olie eller gas til opvarmning af brugsvand.

Hvis anlægget tilsluttes et supplerende centralvarmeanlæg, kan evt. overskudsvarme anvendes til f.eks. gulvvarme på badeværelset, som dermed er med til at spare yderligere på varmeøkonomien.

  • Alle dele er tyskproducerede
  • Udført med nyeste absorberteknik
  • Høje virkningsgrader på 95 %
  • Firedobbelt gummitætning - sikrer mod indtrængning
  • Let og vejrbestandig solfangerramme i aluminium
  • Specielle tilslutningsfittings gør det nemt at tilslutte solfanger hydraulisk
  • Ekstra tyk isolering i bunden der minimerer varmetab
  • Slidstærk og korrosionsbestandig belægning
  • Ensartet højt udbytte i hele anlæggets levetid
  • En modulopbygget konstruktion til alle former for montering
  • Både lodrette og vandrette solfangere
  • Fås i tre størrelser
 • Vi har gennem mange år opbygget et tæt samarbejde med den tyske producent af solfangere, STI Solar-Technologie-International GmbH. STI har udviklet og produceret solvarmepaneler, solfangere og solvarmeløsninger i over 20 år, og virksomheden står for tysk grundighed i alle led af produktionen. ​​​​​​​

  Et stort antal kvalitetssikrede foranstaltninger, samt løbende kontrol igennem hele produktionsprocessen, ​​​​​​​garanterer en ensartet kvalitetsstandard på højeste niveau.

  STI Solar solfangere er fremstillet med den nyeste teknologi inden for solvarme. De er produceret med en selektiv Tinox belægning og den yderst effektive absorber sikrer, at du får en høj ydeevne i hele solfangerens over 20 årige levetid.

  Solfangere fra STI er designet således, at samme type anvendes uanset om der ønskes montering i eller på taget eller fastgørelse på vandrette eller lodrette overflader.

  Det modulopbyggede koncept gør det muligt at realisere alle former for placering. I alle tilfælde foregår fastgørelse og tilslutninger med samme komponenter.

  Vi forhandler solfangere i seks størrelser. Tre lodrette og tre vandrette. Vores STI solfangere hedder FKA200, FKA240 og FKA270.

Solvarme Tilslutning 900X900px

Nem tilslutning af flere solfangere

STI solfangere forbindes indbyrdes ved hjælp af specialudviklede ekspansionsfittings, som uden problemer kan holde til daglige belastninger, dag ud og dag ind.

Dermed aflastes rør og kasse og langtidsskader udelukkes. STI solfangerne kan monteres uden specialværktøj.

Solvarme Taetningsliste 900X900px

Tæthed er garant for lang levetid

Betingelsen for solvarmeanlæggets lange levetid er, at solfangeren er fuldstændig tæt. Det er en udfordring, idet solens varme forårsager en vis materialeudvidelse, der får glasset til at bevæge sig, og giver adgang for støv og snavs.

STI solar har udviklet en firedobbelt tætningsliste der fastgøres med en særlig klæbetekning, som giver garanti for tæthed.

Solvarme Absorberteknik 900X900px

Nyeste absorberteknik giver et højt udbytte

En højteknologisk ultralydssvejsning garanterer en fast forbindelse over et stort område mellem absorberpladen og rørene. Det sikrer den bedste varmeoverførsel og dermed en høj virkningsgrad på 95%.

STI solfangerne giver et højt udbytte selv ved svagt lys. Derfor opnår man også et godt udbytte om vinteren.

BG Flux 1200 X 1200 (1)

Se vores solvarmepaneler og solvarmeanlæg i vores webshop

Kontakt vores tekniske konsulenter