Træpillefyr til boliger op til 100 m2

Læs mere om vores pillefyr til små boliger

Vi tilbyder 3 forskellige typer af træpillefyr der alle er velegnede til opvarmning af boliger op til 100 m2.

Pillefyrene har forskellige egenskaber og karakteristika, og egner sig derfor til forskellige typer boliger og opstillingssteder.

Atmos Pillefyr

ATMOS D14P - 14 kW Træpillefyr

ATMOS D14P er et basis træpillefyr, der giver komfortabel og effektiv opvarmning, og er ideelt til opvarmning af små ejendomme med god plads i fyrrummet.

Atmos Kompakt Pillefyr

ATMOS Compact D15PX - 15 kW Træpillefyr

Et ATMOS Compact D15PX pillefyr er et effektivt og kompakt fyr, der er specialdesignet til opstilling i mindre og små fyrrum, hvor plads er en mangelvare.

ETA PU Pillefyr

ETA PU 7 kW Træpillefyr

Rolls Royce modellen. Dette pillefyr er et af markedets bedste. Derfor ligger det også i den dyre ende af prisspektret - Men du får bestemt også noget for pengene.

Et ETA fyr er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug. Pillefyret har et væld af funktioner og kan bl.a. styres via telefonen, tablet og computer.

ETA træpillefyret kræver ikke et separat fyrrum, da fyret er så kompakt og støjsvagt, at det kan placeres i et multifunktionelt rum i kælderen eller i bryggerset.

Kontakt vores tekniske konsulenter