Træpillefyr til boliger på 800 - 1500 m2

Effektiv opvarmning til meget store landejendomme og til erhverv

Her ser du de 2 typer træpillefyr, der begge er velegnede til opvarmning af meget store boliger og ehvervs- og landejendomme mellem 850 og 1500 m2.

Pillefyrene har forskellige egenskaber, karakteristika og prisniveau. Derfor egner de sig til forskellige situationer og opstillingssteder.

Atmos Pillefyr

ATMOS D80P - 80 kW Træpillefyr

ATMOS D80P træpillefyret er et stort, robust og fleksibelt fyr, der giver komfortabel og effektiv opvarmning.

Træpillefyret er ideelt til opvarmning af ejendomme, hvor der er god plads i fyrrummet.

ETA Pillefyr PE K 1000X1000 Frilagt

ETA PE-K - 70, 90 og 110 kW Træpillefyr

ETA PE-K pillefyret er specielt udviklet til den øgede efterspørgsel på alternative varmeløsninger til opvarmning med olie i flerfamiliehuse og mellemstore erhvervsbygninger.

ETA træpillefyret er et fuldautomatisk pillefyr er næsten lige så nemt at passe og betjene som et oliefyr. Fyret er specielt velegnet til store huse og mellemstore erhvervsbygninger.

Men du får bestemt også noget for pengene. En ETA kombikedel er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug.

Du får et kompakt, støjsvagt og selvrensende pillefyr med meget lidt vedligehold. ETAtouch styringen giver kontrol af alle funktioner og komponenter på smartphone og tablet.

Kontakt vores tekniske konsulenter