Træpillefyr til boliger på 250 - 350 m2

Vi har et godt udvalg af varmeløsninger til store boliger og ejendomme

Vi tilbyder 3 typer træpillefyr og en kombikedel, hvori der både kan fyres med træpiller og brænde. Alle kedlerne er velegnede til opvarmning af store boliger og ejendomme på mellem 250 og 350 m2.

Varmeløsningerne egner sig til forskellige typer installationer og brug, da de har forskellige egenskaber, karakteristika og prisniveau.

Atmos Pillefyr

ATMOS D21P - 21 kW Træpillefyr

ATMOS D21P træpillefyret er et klassisk standard træpillefyr, der giver komfortabel og effektiv opvarmning, og er ideelt til opvarmning af ejendomme, hvor der er god plads i fyrrummet.

Atmos Kompakt Pillefyr

ATMOS Compact D20PX - 20 kW Træpillefyr

Et ATMOS Compact D15PX pillefyr er et effektivt specialdesignet træpillefyr, der er ideelt til opstilling i mindre og små fyrrum, hvor plads er en mangelvare.​​​​​​​

Pillefyret er et specialdesignet træpillefyr, der har alle de samme fordele og egenskaber som "et klassisk" ATMOS træpillefyr.

ETA PC pillefyr

ETA PC - 20 - 25 kW Træpillefyr

ETA træpillefyret er Rolls Royce modellen inden for varmeløsninger. Dette pillefyr er absolut et af markedets bedste. Derfor ligger det også i den dyre ende af prisspektret.

Men du får bestemt også noget for pengene. En ETA kombikedel er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug.

Du får et kompakt, støjsvagt og selvrensende pillefyr med meget lidt vedligehold. ETAtouch styringen giver kontrol af alle funktioner og komponenter på smartphone og tablet.

Fyret er velegnet til mellemstore huse og mindre erhvervsbygninger, hvor man ønsker stabil varme med et minimum af vedligehold.

ETA Kombifyr TWIN 1000X1000 Fritlagt

ETA TWIN 26 - 26 kW kombifyr til både træpiller og brænde

ETA TWIN kombifyret er en eksklusiv moderne varmeløsning, hvis store fleksibilitet gør kombikedlen til en af markedets bedste.

ETA TWIN er en fleksibel og effektiv biobrændselskedel, hvori der både kan fyres med træpiller og brænde. Fyret har desuden automatisk omstilling mellem piller og fastbrændsel, således at du altid udnytter brændslet optimalt.

Kombikedlen fra ETA ligger i den dyre ende af prisspektret. Men du får bestemt også noget for pengene. En ETA kombikedel er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug.

Kontakt vores tekniske konsulenter