Træpillefyr til boliger på 100 - 150 m2

Pille- og kombifyr til opvarmning af din bolig.

Læs mere om vores pillefyr til små boliger.

Her kan du læse mere om de 3 typer træpillefyr og et kombifyr, der alle er velegnede til opvarmning af boliger mellem 100 og 150 m2.

Pillefyrene har meget forskellige egenskaber, karakteristika og funktioner, og egner sig derfor til forskellige typer boliger, opstillingssteder og personer.

Atmos Pillefyr

ATMOS D14P - 14 kW Træpillefyr

ATMOS D14P er et basis træpillefyr, der giver komfortabel og effektiv opvarmning, og er ideelt til opvarmning af små ejendomme med god plads i fyrrummet.

Atmos Kompakt Pillefyr

ATMOS Compact D15PX - 15 kW Træpillefyr

Et ATMOS Compact D15PX pillefyr er et effektivt og kompakt fyr, der er specialdesignet til opstilling i mindre og små fyrrum, hvor plads er en mangelvare.

ETA Kombifyr TWIN 1000X1000 Fritlagt

ETA TWIN 20 - 20 kW kombifyr til både træpiller og brænde

En fleksibel og effektiv biobrændselskedel, hvori der både kan fyres med træpiller og brænde. Fyret har desuden automatisk omstilling mellem piller og fastbrændsel.

Kombikedlen fra ETA er Rolls Royce modellen inden for varmeløsninger. Kombikedlen er en af markedets bedste. Derfor ligger det også i den dyre ende af prisspektret.

Men du får bestemt også noget for pengene. En ETA kombikedel er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug

Kontakt vores tekniske konsulenter