Træpillefyr

Træpiller består af hårdt presset træmateriale, såsom savsmuld og spåner - CO₂-neutralt og billigt

Guiden tager udgangspunkt i bygningens størrelse, da det har stor indflydelse på, hvilket træpillefyr der er bedst egnet for dig og din bolig.

Træpillefyr er til dig, der ønsker en moderne varmeløsning, der næsten passer sig selv - præcis som et oliefyr.

Et træpillefyr passer næsten sig selv, det eneste du skal gøre, er at tømme askeskuffen og rense kedlen med jævne mellemrum, samt sørge for, at der er piller i fyret.

Med et træpillefyr får du muligheden for miljøvenlig, stabil og effektiv opvarmning. Træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt, og samtidig er vores pillefyr fra ATMOS og ETA nogle af markedets bedst ydende med høje virkningsgrader og lave emissionsværdier.

Spar penge på varmeregningen med et træpillefyr

Med et træpillefyr kan man nemt opnå en halvering af varmeregningen i forhold til fyring med olie og gas. Investeringen i et pillefyr er relativt lav og da omkostningerne til selve installationen også er forholdsvis små, vil investeringen i et pillefyr, med den årlige besparelse i varmeudgifterne, hurtigt være tjent hjem igen.

Træpiller er et rigtig billigt og effektivt brændsel, men det kræver typisk en del plads og og lidt arbejde at have et træpillefyr. Det kræver ofte et rum, som skal specialindrettes til fyrrum med plads til træpillefyr og silo, alternativt kan du have siloen udenfor med automatisk tilførsel af træpiller.

Et træpillefyr skal fodres med træpiller med jævne mellemrum, typisk 1 -2 gange om ugen, alt efter tid på året og forbrug.

Hvor stor er din bolig, erhvervsejendom eller landbrug?

Kristian 900X900

Har du spørgsmål?

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken varmeløsning, du skal vælge?
Kontakt vores tekniske konsulenter idag, og vi hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning til dine behov.

Kontakt vores tekniske konsulenter