En varmeløsning til brænde og en kombiløsning til både træpiller og brænde

Brændekedler til boliger og erhvervsejendomme på 250 - 350 m2

Vi tilbyder 2 typer varmeløsninger til boliger mellem 250 og 350 m2, et ATMOS fastbrændselsfyr og et ETA kombifyr, hvori der kan benyttes både brænde og træpiller. De to varmeløsninger har meget forskellige egenskaber, karakteristika og prisniveau.

Klik på de to typer fyr, og bliv klogere på hvilken fastbrændselkedel, der egner sig bedst til din situation.

 • 50 kW Brændefyr

  Med en ATMOS DC brændekedel får du en klassisk fastbrændselskedel, der sikrer dig effektiv og komfortabel opvarmning af boligen.

  Brændekedlens solide, gode konstruktion muliggør enkel, effektiv og problemfri opvarmning, såvel som hurtig og nem rengøring af kedlen, selv efter relativt lange tidsperioder.

  Læs mere her

 • 20 - 60 kW

  ETA SH er en driftsikker, effektiv og komfortabel brændekedel. Vi kalder den for Rolls Royce modellen inden for varmeløsninger. Derfor ligger det også i den dyre ende af prisspektret.

  Men du får bestemt også noget for pengene. En ETA brændekedel er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug. ETYA Touch-panelet giver dig en let og komfortabel styring via pc, tablet eller mobil.

  Denne model har endda mulighed for at tilkoble en pillebrænder, for optimal udbytte af dine brændselsmaterialer.

  Læs mere her

 • 26 kW fyr til både træpiller og brænde

  ETA TWIN kombifyret er Rolls Royce løsningen inden for varmeløsninger. Derfor ligger det også i den dyre ende af prisspektret.

  Men du får bestemt også noget for pengene. Et ETA fyr er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug.

  Den er ideel til dem, der ønsker at benytte både brænde og træpiller til at fyre med. ETA fyret er designet med automatisk omstilling fra fyring med brænde til træpiller, så når brændet er udbrændt, vil kedlen automatisk begynde at fyre med træpiller.

  Læs mere her

Kontakt vores tekniske konsulenter