Varmeløsningen til den mellemstore bolig - sikkert, effektivt og økonomisk

Brændekedler til boliger på 150 - 250 m2

Til boliger mellem 150 og 250 m2 anbefaler vi 2 varmeløsninger; et ATMOS fastbrændselsfyr til brænde og en ETA kombikedel, hvori der kan fyres med både brænde og træpiller.
De to varmeløsninger har meget forskellige egenskaber, karakteristika og prisniveau.

Klik på de to typer fyr, og bliv klogere på hvilket, der egner sig bedst til din situation.

 • 30 og 40 kW Brændefyr

  Med en ATMOS DC brændekedel får du en klassisk varmeløsning, der sikrer effektiv og komfortabel opvarmning af din bolig.

  Brændekedlens solide, gode konstruktion muliggør enkel, effektiv og problemfri opvarmning, såvel som hurtig og nem rengøring af kedlen, selv efter relativt lange tidsperioder.

  Læs mere her

 • 20 - 60 kW

  ETA SH er en driftsikker, effektiv og komfortabel brændekedel. Vi kalder den for Rolls Royce modellen inden for varmeløsninger. Derfor ligger det også i den dyre ende af prisspektret.

  Men du får bestemt også noget for pengene. En ETA brændekedel er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug. ETYA Touch-panelet giver dig en let og komfortabel styring via pc, tablet eller mobil.

  Denne model har endda mulighed for at tilkoble en pillebrænder, for optimal udbytte af dine brændselsmaterialer.

  Læs mere her

 • 26 kW fyr til både træpiller og brænde

  Kombikedlen fra ETA er Rolls Royce modellen inden for varmeløsninger. Denne kombikedel, der både kan fyre med træpiller og brænde, er absolut et af markedets bedste.

  Derfor ligger det også i den dyre ende af prisspektret. Men du får bestemt også noget for pengene. En ETA TWIN kombikedel er udstyret med den​​​ mest moderne styringsteknologi, og de innovative teknologier giver dig mere varme med et mindre brændstofforbrug.

  ETA fyret er designet med automatisk omstilling fra fyring med brænde til træpiller, så når brændet er udbrændt, vil kedlen automatisk begynde at fyre med træpiller.

  Med en varmeløsning fra ETA får du et lækkert, støjsvagt og selvrensende fyr, der kun kræver meget lidt vedligehold. Den indbyggede ETAtouch styringen giver kontrol af alle funktioner og komponenter på smartphone og tablet.

  Læs mere her

Kontakt vores tekniske konsulenter