Vi tager udgangspunkt i størrelsen på boligen

Guiden tager udgangspunkt i bygningens størrelse, da det har stor indflydelse på, hvilket brændefyr der er bedst egnet

Brændekedler er løsningen for dig, der har nem adgang til brændsel og ønsker lange varmeintervaller og høj virkningsgrad.

En fastbrændselskedel er et stabilt og driftssikkert varmeanlæg, der sørger for billig varme og varmtvand til din bolig. Brændekedlernes konstruktion muliggør enkel og problemfri opvarmning, såvel som hurtig og let rengøring med relativt store tidsintervaller.

Brændefyret har desuden et nemt og overskueligt betjeningspanel.

Den billige og effektive varme kræver lidt arbejde

Et fastbrændselsfyr er en billig og effektiv varmeløsning, men du skal være opmærksom på, at der er lidt arbejde forbundet med at have et brændefyr. Brændefyret kræver ofte et rum, som skal specialindrettes til fyrrum med plads til både kedel og brænde. Ligeledes skal der etableres et lager med brænde.


En fastbrændselskedel skal fodres med brænde med jævne mellem, typisk 1 -2 gange om ugen, alt efter tid på året og forbrug.

Moderne fastbrændselsfyr giver lave emissionsværdier, mindre CO2 udslip og stabil varme og brugsvand

Et moderne fastbrændselsfyr kan, med sine lave emissionværdier, med fordel erstatte de fossile brændsler, olie og naturgas, som begge udvikler store mængder CO2 ved afbrænding.


Sammenligner man besparelsen med olie og brænde for en standard bolig, kan der spares ca. 9 ton CO2 pr. år.


Vi fører kun brændekedler af høj kvalitet

Vi ved, at det er vigtigt at have et driftssikkert varmeanlæg, der sørger for stabil varme og varmtvand til din bolig. Derfor tilbyder vi kun brændekedler og fastbrændselskedler, som vi ved er driftssikre og højtydende.


Brug vores guide og find det fastbrændselsfyr, der passer til lige netop dit behov. Vælg størrelsen på din bolig og lad os guide dig til din nye varmeløsning.

Hvor stor er din bolig, erhvervsejendom eller landbrug?

Kontakt vores tekniske konsulenter