Vi tager udgangspunkt i din bygning

Vi tager udgangspunkt i størrelsen på bygningen

Biomassekedler fra østrigske ETA er markedets bedste inden for varmeløsninger med kedler. ​​​​Kedlerne fra ETA er alle udstyret med patenterede innovative teknologier og den mest moderne styringsteknologi. Det gør dem ekstremt effektive og nemme at bruge og betjene.

Mere varme med mindre brændstof

ETAs kerneværdier er mere varme med mindre brændstofforbrug, miljømæssig sundhed og bæredygtighed. Alle kedlerne yder de højeste virkningsgrader og har emissionsværdier, der ligger under de tilladte grænseværdier. Det er med til at skåne miljøet.

Nem og intuativ styring via smartphone og touchskærm

Med en biomassekedel får du en effektiv varmeløsning, der er udstyret med ETA unikke styringssystem, ETAtouch, der er et nemt og brugervenligt styringssystem, der kan betjenes på en touchskæm på kedlen, via en app på iPad og mobiltelefon eller på computeren.

Hvor stor er din bolig, erhvervsejendom eller landbrug?

Bygningens størrelse er vigtig, når du skal vælge den optimale varmeløsning med et biomassefyr

 • Til boliger op til 100 m2 tilbyder vi en luksus ETA fliskedel på 20 kW.

  Se mere her

 • Har du en bolig på mellem 100 og 150 m2, så tilbyder vi en luksus ETA fliskedel med 20 kW ydelse.

  Se mere her

 • Har du en bolig på mellem 150 og 250 m2, så foreslår vi en 20 kW luksus ETA fliskedel.

 • Har du en bolig, et mindre landbrug eller erhvervsejendom på mellem 250 og 350 m2, så foreslår vi en luksus ETA fliskedel på enten 20 kW eller 25 kW.

 • Har du et mindre landbrug eller en erhvervsejendom på mellem 350 og 800 m2, så anbefaler vi en luksus ETA fliskedel på enten 32 eller 45 kW.

 • Har du et landbrug eller erhvervsejendom på mellem 800 og 1500 m2, så anbefaler vi et ETA eHACK flisfyr. Vi tilbyder en række forskellige størrelser biomassekedler, som hver især egner sig til en specik størrelse ejendom.

 • Har du et landbrug eller erhvervsejendom på mellem 1500 og 3000 m2, så anbefaler vi et ETA eHack biomassefyr. Vi tilbyder 2 forskellige størrelser, 130 og 200 kW.

  Se mere her

Kontakt vores tekniske konsulenter