Pellets 4844847

ETA PU Pillefyr 7-15 kW - stor effektivitet - minimalt arbejde

Et lille kompakt pillefyr, der næsten passer sig selv.

Et ETA PU pillefyr er en oplagt varmeløsning til effektiv opvarmning i énfamiliehuse (7-11 kW) , lejlighedskomplekser (15 kW) og mindre erhvervsbygninger (15 kW).

PU pillefyret kræver ikke et separat fyrrum, og kan nemt placeres i et multifunktionelt rum, i kælderen eller på loftet. Evt. pillelager kan placeres op til 20 meter fra kedlen.

ETA PU - pillefyret, der indeholder et lille "fyrrum"

ETA PU kedlen er det ideelle pillefyr til både renoverede og nybyggede énfamiliehuse og lejlighedskomplekser. Pillefyret er et helt varmesystem samlet i en kompakt kedel. Integreret i kedlen er en meget effektiv pumpe og diverse sikkerhedsanordninger. Det betyder, at varmeløsningen ikke optager mere plads i rummet end et olie- eller gasfyr. Det reducerer installationsomkostningerne.

I kedlens kompakte „fyrrum“ er der monteret en varmekredspumpe (energimærke A) med blandeventil, en ekspansionsbeholder (18 Liter), sikkerhedsarmaturer og omkoblingsventil til varmtvandsbeholder samt en pillebeholder med plads til 30 kg piller - så kedlen er klar til drift. Der er sågar mulighed for at tilslutte en ekstra varmekreds, f.eks. gulvvarme eller solvarme, i kedlen.

Den lydløse keramiske tænder gør, at ETA PU pillefyret er støjsvagt, og fyret kan derfor placeres i et rum, som ikke udelukkende anvendes til fyrrum. Da forbrændingslufttilførslen er uafhængig af den omgivende luft, kan pillefyret sågar placeres i et opholdsrum med kontrolleret ventilation. Faktisk har ETA PU pillefyret et rent, flot og elegant design, så du kan endda sætte det op, hvor det er synligt.

  • En yderst ren og effektiv forbrænding - høj virkningsgrad (93 %)

  • Meget støjsvag - kan f.eks. placeres i et hobbyrum eller bryggers

  • Integreret pillesug - træpillerne suges automatisk fra et eksternt pillelager

  • Askebeholderen skal kun tømmes 1-2 gang om året

  • Patenteret selvrensende rotationsrist

  • Varmekredspumpe og ekspansionsbeholder er integreret i kedlen

  • Sørger for opvarmning med et tryk på en knap, ligesom ved olie- og gasfyr

  • ETA cellesluse giver fuld tilbagebrandssikkerhed

  • Høj driftssikkerhed, der er uafhængigt af skorstenstrækket

  • Integreret pillebeholder til det daglige forbrug

  • ETAtouch styring, der giver fuld kontrol over alle funktioner

  • Praktisk kompakt design - stilren og elegant

 • En ren kedel udnytter brændslet bedre. Den patenterede rotationsrist er selvrensende, og asken fra kedlen transporteres automatisk med snegle ned i askebeholderen, hvor den komprimeres. Askebeholderen kan optage 12 liter komprimeret aske, og da forbrændingen i pillekedlen er effektiv, forkommer der ikke meget aske.

  Derfor skal beholderen kun tømmes 1-2 gange om året. Askebeholderen er skjult bag frontlågen og kan hurtigt og nemt tømmes.

 • ETAs patenterede cellesluse giver fuld tilbagebrandssikkerhed. Pillerne doseres fra pillebeholderen til planethjulet ved hjælp af en snegl. Der er ingen piller, der skal skæres over, og man undgår slid på tætningskanterne.

  Derved opretholdes tilbagebrandssikkerheden i hele kedlens levetid.

ETA Display

ETA Touch

Fuld styring af dit varmesystem på PC, tablet og smartphone

Når du tilslutter dit ETA træpillefyr til internettet, kan du se og redigere alle varmeindstillinger via din telefon, tablet eller pc - uanset hvor i verden du er.

Eta Reference (1)

Referenceprojekter - ETA biomassekedler

Inspiration til varmeløsninger med biomassekedler fra ETA

Kontakt vores tekniske konsulenter