Pellets 4844847

ETA PC Pillefyr 20 - 105 kW

Et lille kompakt pillefyr med kraft nok til store bygninger

ETA PC kedlen er det ideelle pillefyrsanlæg til store familieejendomme, større lejlighedskomplekser og erhvervsbygninger. Et helt varmesystem samlet i en kompakt kedel. ETA PC pillekedlen er konstrueret med en integreret pumpe samt diverse sikkerhedsanordninger.

Pillefyret er kun 130 cm højt, ca. 1 meter langt og kun 95 cm dybt. Derfor optager kedlen ikke mere plads i rummet end et traditionelt gas- eller oliefyr.

Det kompakte pillefyr med stor kapacitet og effektivitet

I kedlens kompakte „fyrrum“ er der monteret en varmekredspumpe (energimærke A) med blandeventil, sikkerhedsarmaturer og omkoblingsventil til varmtvandsbeholder samt en pillebeholder på 60 kg. Der er sågar mulighed for at tilslutte en ekstra varmekreds i kedlen til f.eks. gulvvarme eller solvarme.

Den lydløse keramiske tænder gør, at ETA PC pillefyret er støjsvagt, og derfor kan det placeres i et rum, som ikke kun anvendes til fyrrum. Eftersom ETA PC pillefyret er mere kompakt end en typisk ETA-varmeløsning, kan du samtidig bruge rummet til f.eks opbevaring eller arkivering. Da forbrændingslufttilførslen er uafhængig af den omgivende luft, kan pillefyret sågar placeres i et opholdsrum med kontrolleret ventilation. Faktisk har ETA PC pillefyret et rent, flot og elegant design, så du kan endda sætte den op, hvor det er synligt.

  • En meget ren forbrænding med høj virkningsgrad (93 %)

  • Meget støjsvag - kan placeres i f.eks et hobbyrum eller bryggers

  • Integreret pillesug - træpillerne suges automatisk fra et eksternt pillelager

  • Askebeholderen skal kun tømmes 1-2 gang om året

  • Patenteret selvrensende rotationsrist

  • Sørger for opvarmning med ét tryk, ligesom ved olie- og gasfyr

  • ETAs cellesluse giver fuld tilbagebrandssikkerhed

  • Høj driftssikkerhed uafhængigt af skorstenstrækket

  • Integreret 60 kg pillebeholder, nok til det daglige forbrug

  • ETAtouch styring, som giver fuld kontrol over alle funktioner

  • Praktisk kompakt design - stilrent og elegant

 • En ren kedel udnytter brændslet bedre. ETAs patenterede rotationsrist er selvrensende, og asken fra hele kedlen transporteres automatisk med snegle ned i askebeholderen, hvor den komprimeres.

  Forbrændingen i pillekedlen er ekstrem effektiv, og derfor genereres der ikke meget aske til askebeholderne, der kan optage 24 liter komprimeret aske. Derfor skal askebeholderen kun tømmes 1-2 gange om året. Askebeholderen sidder på fronten og er nem at kommet til.

 • ETAs patenterede cellesluse giver fuld tilbagebrandssikkerhed. Pillerne doseres fra pillebeholderen til planethjulet ved hjælp af en snegl. Der er ingen piller, der skal skæres over, og man undgår slid på tætningskanterne.

  Derved opretholdes tilbagebrandssikkerheden i hele kedlens lange levetid.

ETA Display

ETA Touch

Fuld styring af dit varmesystem på PC, tablet og smartphone

Når du tilslutter dit ETA træpillefyr til internettet, kan du se og redigere alle varmeindstillinger via din telefon, tablet eller pc - uanset hvor i verden du er.

Eta Reference (1)

Referenceprojekter - ETA biomassekedler

Inspiration til varmeløsninger med biomassekedler fra ETA

Kontakt vores tekniske konsulenter