Flare Up 3237420

Pillefyr fra ETA - en fuldautomatisk varmeløsning

ETA træpillefyr er af den højeste kvalitet og styrer alle processer selv

Med et ETA pillefyr bliver det aldrig nemmere at fyre med træpiller. Dette innovative kompakte træpillefyr sørger selv for opvarmning med et tryk på en knap, ligesom vi kender det fra olie- og gasfyr. Al rensning og askeudførsel foregår helt automatisk.

En effektiv sugeturbine sørger for pilletransporten fra lager til den integrerede træpillebeholder. Pillelageret kan placeres helt op til 20 meter fra kedlen.

 • Når du tilslutter dit ETA træpillefyr til internettet, kan du se og redigere alle varmeindstillinger via din telefon, tablet eller pc - uanset hvor i verden du er.

  Du får således fuld kontrol over forbrændingsstyring, pilletransport, akkumuleringstanksstyring, varmtvandsproduktion (beholder eller frisk vand), vejrafhængig varmekredsstyring med ugeprogram til to varmekredse, solvarmeanlæg og aktiv overvågning af alle funktioner og drev.

  Læs mere om ETAtouch her

 • ETAs patenterede rotationsrist gør, at træpillefyret hele tiden er rent. Der foretages en rensning efter hver 20 - 30 kilo piller. Risten drejes i den forbindelse igennem en kam, så aske og slagger fjernes fra luftspalten.

  Der skubbes op i gløderne under forbrændingen ved hjælp af små bevægelser med risten, så man opnår den bedste udbrænding med dannelse af meget lidt aske, der transporteres ned i en aftagelig askebeholder.

  Asken komprimeres, således at askebeholderen kun skal tømmes 1-3 gang i fyringsæsonen.

 • En varmekredspumpe (energimærke A) med blandeventil, ekspansionsbeholder, sikkerhedsarmaturer og omkoblingsventil til varmtvandsbeholder er monteret i kedlen og klar til drift – et kompakt „fyrrum“ i kedlen med et minimum af installationsomkostninger.

  Der er sågar mulighed for at få en ekstra varmekreds internt i kedlen. Den lydløse keramiske tænder gør, at ETA pillefyret er støjsvagt, og det er derfor ikke nødvendigt med et separat opstillingsrum.

ETA Display

ETA Touch

Fuld styring af dit varmesystem på PC, tablet og smartphone

Når du tilslutter dit ETA træpillefyr til internettet, kan du se og redigere alle varmeindstillinger via din telefon, tablet eller pc - uanset hvor i verden du er.

Eta Reference (1)

Referenceprojekter - ETA biomassekedler

Inspiration til varmeløsninger med biomassekedler fra ETA

Kontakt vores tekniske konsulenter