Pellets 4844847

ATMOS pillefyr - en robust og effektiv varmeløsning

En driftsikker varmeløsning med høje virkningsgrader og lave emissionsværdier

Det er ikke uden grund, at ATMOS træpillefyr er nogle af de mest solgte pillefyr i Europa. Træpillekedlerne er nemlig kendetegnede ved deres meget høje driftssikkerhed, store komfort og minimale vedligehold. Kort sagt, så fungerer de bare.

Spar penge og skån miljøet - et træpillefyr sikrer begge dele

Træpillefyrene er solide og effektive, og så er de konstrueret med høje virkningsgrader og lave emissionsværdier. Det bidrager positivt til miljøet og samtidig sparer du helt op til 60 % på din varmeregning i forhold til et oliefyr.

Minimalt vedligehold på ATMOS træpillefyr

Tiden, hvor man skulle være over sit træpillefyr flere gange om dagen, er for længst forbi.

Med et træpilleanlæg kommer komforten næsten på niveau med et oliefyr. Således er din indsats begrænset til rensning af brændselskammeret og tømning af askebeholderen ca. hver 14. dag. Du kan desuden tilkøbe et automatisk askeudtag, der vil medføre endnu mindre vedligehold.

Træpillefyret skal naturligvis fyldes med træpiller, men det skal typisk kun gøres én gang om ugen, alt efter silostørrelse og varmebehov.

Selvtændende brænder

Brænderen i pillefyret er selvtændende, således at træpillerne transporteres automatisk ind i brænderen og optændes, når der er brug for varme.

Når den forudbestemte temperatur er opnået, vil brænderen slukke igen og stå standby til næste optænding.

Betjeningsvenligt kontrolpanel

Et ATMOS træpillefyr er udstyret med et enkelt og betjeningsvenligt kontrolpanel, der sidder øverst på træpillekedlen. Der er ligeledes plads i kontrolpanelet til montering af en elektronisk, vejrbestandig styreenhed.

Se vores ATMOS pillefyr her

ATMOS Logo

Varmeløsninger i verdensklasse

Kontakt vores tekniske konsulenter