Pellets 4844847

Pillefyr fra ATMOS og ETA - Stabile varmeløsninger

Miljøvenlige varmeløsninger til træpiller

Vi ved, hvor vigtig det er at have et effektivt og driftssikkert pillefyringsanlæg, der kan sørge for varme og varmtvand til din bolig.

Derfor er alle vores pillefyr fra ATMOS og ETA A+ miljømærkede.

Læs mere om vores forskellige pillefyr

Spar 50 % på den årlige varmeudgift

- og måske lidt mere. Selvom prisen på træpiller varierer, kan en halvering af varmeregningen stadig nemt opnås ved at fyre med træpiller. Investeringen i et pillefyr er relativ lav i forhold til olie- og gasfyr, og omkostningerne til selve installationen er også forholdsvis små.

Med den årlige besparelse i varmeudgifterne vil din investering i et pillefyr hurtigt være tjent hjem igen.

Opvarmning med pillefyr skåner miljøet

Udnyt muligheden for miljøvenlig, stabil og effektiv opvarmning med nogle af markedets bedste pillefyr. Træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt, og samtidig er vores pillefyr fra ATMOS og ETA nogle af de bedst ydende med høje virkningsgrader og lave emissionsværdier.

Det er afgørende, at der i pillefyret sker en fuldstændig forbrænding af træpillerne, således at der er færre restprodukter, som udsendes med røgen. Den fuldstændige forbrænding i pillefyret sker ved, at der indblæses såkaldt “sekundær luft”. Det betyder, at alle de gasser, som udvikler sig under forbrændingen, bliver brændt af i en pyrolytisk forbrænding.

Nem og sikker drift med et pillefyr

Et moderne og effektivt pillefyr passer næsten sig selv - præcis lige som et oliefyr. Det eneste du skal gøre, er at tømme askeskuffen og rense kedlen med mellemrum, samt sørge for, at der er piller i fyret.

Med en fuldstændig forbrænding af træpillerne, er der mindre aske, så askebeholderne skal kun sjældent tømmes, og den minimale støvdannelse gør det nemt at holde dit pillefyr rent hele året rundt.

Calculation 1874770 19201

Guide: Hvilken varmeløsning passer til dig?

Når du har taget beslutningen om at investere i et nyt fyr, at der derfor vigtigt, at du er omhyggelig, når du skal beslutte hvilken varmeløsning, der er den rigtige for dig. Der er således en række overvejelser du bør gøre dig, og det er vigtigt, at du tager udgangspunkt i dit eget hus og din families vaner og behov.

Kontakt vores tekniske konsulenter