Eta Reference (1)

ETAtouch - online styring af dit fyr

Varmeløsninger fra ETA er altid overvåget med ETAtouch

Når du investerer i en træpillekedel, et brændefyr eller et biomassefyr fra ETA får du adgang til ETAs Partnernetværk, som er en alsidig komunikationsplatform. Når du får installeret en ETA varmeløsning, aktiveres der samtidig en partnerkonto, der giver vores teknikske konsulenter eller din lokale VVS installatør adgang til kedlen - og eventuelle spørgsmål kan derefter nemt analyseres og afklares via telefonen.

Glemmer du din kedel, sender den dig en mail..

Din ETA fliskedel giver ikke meget lyd fra sig i det daglige. Her fungerer den uden problemer. Men hvis den alligevel får brug for menneskelig hjælp, så sender den dig en mail.

Du har fuld kontrol via kontrolpanel, pc, tablet og smartphone

Er din kedel tilsluttet internettet, kan du se og redigere alle varmeindstillinger via din telefon, tablet eller pc - uanset hvor i verden du er. Hvis du logger ind på www.meinETA.at, vil du se den berøringsfølsomme skærm, ligesom hvis du stod lige foran kedlen!

Hvis lagerområdet har brug for en pillefyldning, askebeholderen skal tømmes, eller det er tid til service - Det skal du ikke gå og huske på. MeinETA partnernet minder dig om det, via en mail besked.

ETA Touch - online display

Overlad din ETA varmeløsning til din "varmepasser"

Når du er på ferie, kan du overdrage "pasning" af dit ETA træpillefyr, brændefyr eller fliskedel til din "varmepasser" - f.eks din nabo, venner eller familie - det eneste du behøver, er at oprette en konto til dem på Partnernettet.

Her tildeler du ganske enkelt din "varmepasser" de nødvendige adgangsrettigheder for det ønskede tidsrum. Så kan den valgte person tage sig af din ETA varmeløsning døgnet rundt. Via info-knappen kan du følge med i , hvem der har haft adgang til kedlen, og hvornår vedkommende har haft adgang.

Kontakt vores tekniske konsulenter