ETA PC 20 kW - 50 kW pillekedel

Installation af en ETA PC kompakt pillekedel på Nordfyn

På Nordøstfyn hjalp BG Termic Plus, i tæt samarbejde med Årslevsmeden, Knud Erik med at få en effektiv, stabil og økonomisk attraktiv varmeløsning.

I den 400 M2 store private bolig med tilhørende mindre erhvervsejendom projekterede og installerede vi en specialdesignet 20 kW ETA PC træpillekedel. Til varmeløsningen er der tilkoblet en 500 liters akkumuleringstank.

En driftssikker varmeløsning, der tilpasses husstandens individuelle behov

Varmeløsningen er valgt på baggrund af ETA kedlernes store fleksibilitet og driftssikkerhed. ETA PC kedlen er produceret efter de mest moderne, miljøvenlige og bæredygtige teknologier, og pillekedlen giver dig derfor mere varme med et mindre brændstofforbrug. Det betyder, at kedlen udnytter træpillerne optimalt, og giver den højeste virkningsgrad.

Træpiller er en af de mest effektive former for brændsel. Træpiller brænder typisk længere og giver samtidig mere varme pr. kilo brændsel og så giver de den højeste virkningsgrad.

En effektiv fleksibel varmeløsning

Træpillerne til fyring bliver opbevaret i en lagersilo med en kapacitet på 3-4 tons, der kan nemt og effektivt fyldes ved håndkraft fra 25 kilos poser.

Lagersiloen er placeret uden for kedelrummet. Herfra fodrer pillelageret kedlen gennem 20 meter lange sugeslanger. Den store slangelængde (25 meter er den maksimalt tilrådelige slangelængde) giver stor mulighed for unikke kundetilpassede løsninger, da pillelageret kan placeres, hvor det giver de bedste adgangsforhold for påfyldning.

Træpilleløsningen giver stor årlig besparelse

Med den nye effektive tilpassede varmeløsning opnås der en årlig besparelse på omkring 50 % i forhold til, hvis bygningerne skulle opvarmes med olie.

Det er en besparelse, der betyder, at investeringen i kedlen hurtigt tjenes hjem og man har derefter billig varme i resten af kedlens 20 – 25 årige forventede levetid.

Kontakt vores tekniske konsulenter