Batch 1868104

ATMOS brændekedler 18 - 150 kW

Robuste og effektive brændekedler fra ATMOS - Den mest solgte brændekedel i Europa

På ATMOS' moderne produktionsanlæg i Tjekkiet produceres der årligt flere end 60.000 kedler. Det gør ATMOS kedler til de mest solgte i Europa. Det er der en grund til. Virksomheden har nemlig siden 1980 udviklet og produceret kedler, der er yderst robuste, stabile i drift og miljøvenlige.

Alle kedler fra ATMOS lever op til forskrifterne for miljøvenlige produkter og er godkendt efter EN 303-5 klasse

Gennemtænkt konstruktion og gennemført kvalitet

Brændekedler fra ATMOS er meget robuste og gennemprøvede forgasningskedler med to brændkamre og monteret røggassuger. Brændekedlens høje kvalitet og forbrænding i to faser giver mange års problemfri drift med en virkningsgrad som ligger over 90 %.

Brændekedlerne er udstyret med et stort brændkammer, så antallet af påfyldninger er reduceret til et minimum. Ligeledes er konstruktionen udført, så der er nem adgang til rensning og rengøring.

Røgsugeren sørger for en jævn og effektiv forbrænding, så der til stadighed er undertryk i kedlen, hvilket er med til at forhindre røg ud i rummet.

Brugervenligt kontrolpanel

ATMOS brændekedler er udstyret med et enkelt og betjeningsvenligt kontrolpanel, der sidder øverst på kedlen. Der er ligeledes plads i kontrolpanelet til montering af en elektronisk, vejrbestandig styreenhed.

ATMOS Logo

Varmeløsninger i verdensklasse

Kontakt vores tekniske konsulenter