Batch 1868104

Brændekedler og fastbrændselskedler

Miljøvenlig opvarmning med brænde - brændekedler af høj kvalitet.

En moderne brændekedel kan med sine lave emissionværdier med fordel erstatte de fossile brændsler, olie og naturgas, som begge udvikler store mængder CO2 ved afbrænding. Sammenligner man besparelsen med olie og brænde for en standard bolig, kan der spares ca. 9 ton CO2 pr. år.

Vi ved, at det er vigtigt at have et driftssikkert varmeanlæg, der sørger for stabil varme og varmtvand til din bolig. Derfor tilbyder vi kun brændekedler og fastbrændselskedler, som vi ved er driftssikre og højtydende.

Brændefyr - Populær og billig opvarmning

Nye brændefyr er langt bedre, mere økonomiske, mere energirigtige og mindre farlige for miljøet.

I dag findes der mange ældre brændefyr rundt om i Danmark, som ikke lever op til de gældende miljøkrav. Men med de nye klasse 5 kedler fra ATMOS, med højere virkningsgrader, er opvarmning med brændefyr også miljøvenlig. De er også konstrueret med pyrolytisk forbrænding, hvilket giver en meget sikker drift med en røgsuger som standard. Dermed sikrer det dig en effektiv og stabil opvarmning og varmt brugsvand til boliger, landbrug og erhvervsejendomme - præcis som et olie- eller gasfyr.

 • Overvejer du et brændefyr, er der naturligvis vigtigt, at du får din nye varmeløsning korrekt dimensioneret. Installeres der en varmeløsning med en for lille ydelse, vil det ikke kunne levere tilstrækkelig opvarmning og varmt vand. Ligeledes vil et for stort brændefyr også være et problem, da det giver en meget urentabel opvarmning, da meget af den potentielle opvarmning går til spilde.

  Du skal derfor altid være velkommen til at kontakte vores tekniske specialister, som står klar til at hjælpe med dimensionering, så du får den varmeløsning, der opfylder lige præcis dine behov.

 • - er det vigtigt at vedligeholde fyret, for at opnå den bedste opvarmning samt optimal holdbarhed. Dette gøres bedst ved at vedligeholde og servicere varmeløsningen 1-2 gange om året. Vi anbefaler at du:

  • Renser fyret grundigt og efterser det for tæringer og utætheder

  • Kontrollerer alle sikkerhedsfunktioner

  • Renser forbrændingsluftblæseren

  • Renser forbrændingshærden og tjekker den for tæringer og revner

  • Smører alle bevægelige dele

  • Kalibrerer iltstyring (hvis iltstyring er monteret)

  • Kontrollerer og justerer forbrændingen

  Vi udfører også gerne service på dit fyr, kontakt os for at høre mere om hvad vores service indebærer og koster. Du kan kontakte vores teknikere på 65994995.

Calculation 1874770 19201

Guide: Hvilken varmeløsning passer til dig?

Hvert eneste år bruger du rigtig mange penge på at opvarme din bolig, da varmen er den største energisluger en typisk dansk bolig.


Når du har taget beslutningen om at investere i et nyt fyr, at der derfor vigtigt, at du er omhyggelig, når du skal beslutte hvilken varmeløsning, der er den rigtige for dig. Der er således en række overvejelser du bør gøre dig, og det er vigtigt, at du tager udgangspunkt i dit eget hus og din families vaner og behov.

Kontakt vores tekniske konsulenter