Varmtvandsbeholdere

- til solvarme, jordvarme og varmepumper

Her ser du vores udvalg af varmtvandsbeholdere med enkelt eller dobbelt varmespiral.

 • En TwinCoil varmtvandsbeholder er designet med en varmeførende dobbeltspiral der, der giver det størst mulige overfladeareal og dermed det bedste resultat.

  TwinCoil beholdere er specielt designet til varmekilder med lav fremløbstemperatur, f.eks. solvarme i kombination med varmepumpe eller anden varmekilde.

  Emaljeret stål, glaskeramisk coating og 50 mm isolering

  Beholderen er af emaljeret stål med en glaskeramisk coating på indersiden, der forhindrer, at brugsvandet kommer i kontakt med ydermaterialet. TwinCoil varmtvandsbeholderne leveres med en magnesiumanode, som modvirker rust og sikrer lang holdbarhed.

  Varmtvandsbeholderen er isoleret med 50 mm polyuretanskum, der ikke kan afmonteres og TwinCoil varmtvandsbeholderen fås i størrelser fra 300 til 500 liter.

  Hent datablad Hent manual
 • En SingleCoil varmtvandsbeholder er designet med én varmespiral, og er primært udviklet til varmekilder med en lav fremløbstemperatur. SingleCoil varmtvandsbeholderen til derfor ideel til varmepumper.

  Selve beholderen er i emaljeret stål med en glaskeramisk coating på indersiden. Det sikrer, at brugsvandet ikke kommer i kontakt med ydermaterialet.

  Varmtvandsbeholderen leveres med en anode i magnesium. Anoden modvirker rust og sikrer, at SingleCoil varmtvandsbeholderen har en stor holdbarhed og lang levetid.

  På ydersiden er beholderen isoleret med 50 mm polyuretanskum, som ikke kan afmonteres.

  SingleCoil varmtvandsbeholderen leveres i størrelser fra 150 til 500 liter.

  Hent datablad Hent manual
 • En solvarmebeholder er en varmtvandsbeholder, som er specielt udviklet til at indgå som en del af et komplet solvarmeanlæg.

  En ekstra spiral giver større fleksibilitet og effektivitet

  Via varmtvandsbeholderens solspiral overføres varmen fra solvarmen og sørger for en effektiv opvarmning af brugsvandet i varmtvandsbeholderen. Solvarmebeholderen er udstyret med en ekstra spiral, som gør det muligt at tilslutte andre varmekilder som f.eks.et træpillefyr. Det gør det muligt også at producere varmt vand om vinteren, hvor ydelsen fra solvarmeanlægget typisk ikke er nok.

  Effektiv isolering og robust og holdbart stål

  Varmtvandsbeholderens isolering er også vigtig for beholderens energieffektivitet. På ydersiden er solvarmebeholderen isoleret med en fast 50 mm polyuretanskum. Varmtvandsbeholderen er lavet af kulstoffattigt stål S235JR, med en emalje i titanium på indersiden. Dermed forbliver det varme brugsvand rent, og varmtvandsbeholderen er beskyttet mod korrosion.

  Hent datablad Hent manual

Kontakt vores tekniske konsulenter