Akkumuleringstanke til alternative varmeløsninger

En Denviro akkumuleringstank til din brændekedel, dit solvarmeanlæg eller din varmepumpe

Med Denviro akkumuleringstanke får du gennemført kvalitet
Akkumuleringstankene har i mange år været de meste solgte tanke p.g.a. deres høje kvalitet og lange levetid

Denviro akkumuleringstanken fåes med og uden solspiral. Tankene er udstyret med alle nødvendige studse, der skal til for at kunne tilslutte flere forskellige varmekilder på én gang. Akkumuleringstanke kan fås i størrelserne 300 - 2000 liter.

Akkumuleringstankene er isoleret med 100 mm varmebestandigt skum, som kan lynes af. Placering af studsene har en praktisk 90º forskydning, som betyder, at når flere tanke placeres tæt sammen eller en tank skal placeres helt ind i et hjørne, er det stadig mulig at komme til studsene.

 • Vælger du at tilknytte en Denviro akkumuleringstank til din varmeløsning, kan brændekedlen fyldes helt op med brænde, der afbrændes med fuld ilt-tilførelse, hvormed alle røggasserne bliver forbrændt optimalt.

  Kedlen kan således køre med de højeste virkningsgrader uden at lukke ned for forbrændingen af frygt for, at kedlen koger over. Den akkumulerede varme betyder, at der som oftes kun skal fyres op én til to gange dagligt.

  Akkumuleringstank i forbindelse med en varmepumpe
  Opsættes en akkumuleringstank i forbindelse med installationen af en varmepumpe, et jordvarmeanlæg eller en luft til vand varmepumpe, skal pumpen ikke starte og stoppe så ofte, hvilket vil forbedre dens virkningsgrad og levetid.

  Hent produktblad
 • Har du et større solvarmeanlæg, skal du vælge en akkumuleringstank med solspiral i bunden af tanken. Et stort solvarmeanlæg er ofte dimensioneret til både varmt brugsvand og centralvarme.

  Her er akkumuleringstanken interessant og relevant, da den opsamler varmen, og anvender det der, hvor behovet er størst.​​​​​​​

  Hent produktblad
Calculation 1874770 19201

Akkumuleringstank - Hvilken størrelse?

Beregn den rigtige størrelse via vores guide.

Kontakt vores tekniske konsulenter